lördag 21 mars 2009

Lilla MEJA

Då var vi hemma! Det har ju gått några dagar, har tänkt skriva tidigare men förstår inte vad som hela tiden kommer emellan! Vi kom hem i onsdags em efter två dygn på patienthotell. Det var superbra. Vi hade dubbelsäng, egen toa, skötbord. Vi skötte oss helt själva. Vi kunde stannat längre, men jag längtade hem.

Meja är så fantastiskt duktig och fin. Hon har gått ner till 3700 g. Äter som en häst och bajsar därefter. Vi får hålla tummarna att det fortsätter. De första nätterna har vi inte sovit så mycket, men det beror mer på att vi själva inte riktigt kunnat komma till ro. Man ligger ju och glor på henne hela tiden!!! Igår kväll var jag ordentligt trött och grät floder bara av att titta på det lillla livet. Vår dotter. Overkligt. Så stort att det inte riktigt går att greppa ännu. Kärlek!

Idag har faster Anette, hennes man Matti och Mejas kusiner Linnea och Mimmi varit och hälsat på. Och Mejas farmor såklart. Mysigt. Meja låg i Linneas famn säkert en halvtimma och trivdes jättebra där.
Anette hade lagat mat som hon hade med sig till mamman och pappan. TACK!!!

Och TUSEN TACK för alla sms, kommentarer, blommor, kläder och samtal!!!!





10 kommentarer:

  1. Hej vännen! Ett Stort GRATTIS till er båda, vilken prinsessa, hoppas att allt är bra med er mångar pussar å kramar till er
    Kram Lizette

    SvaraRadera
  2. Meeeen söta dockan!!! =) Och vilket underbart namn hon har fått. Boka in oss i påsk, måste få se lilla underverket.
    Ringer någon dag nästa vecka. Vi har ju ringt om varandra hela tiden!
    STOR KRAM från oss!

    SvaraRadera
  3. Vilket litet underverk hon är! Otroligt söt och så liten...:) Jättefint namn har hon också fått! Längtar efter att få träffa er!
    Kramar från Linda m familj

    SvaraRadera
  4. Kul o få se lite mer bilder av eran söta dotter.
    Längtar efter o få träffa er !!
    Massor av kramar från Sandra o Lars

    SvaraRadera
  5. Hej på er! Jättegrattis!! Hon är helt underbar, precis som sin mor. Har tänkt på dig jättemycket. Skönt att allt gick bra och ni mår väl. Krama henne ordentligt från oss på Bäckis.
    kram Anne och Helena

    SvaraRadera
  6. Hej tjejen!! Å vad mysigt och vad skönt att allt gått bra.. Längtar efter dig massor men det vet du ju redan, nu längtar jag efter Meja oxå.. Ring när du orkar.. Puss och kramisar Petra

    SvaraRadera
  7. grattis till underbara meja!
    o grattis meja till underbara föräldrar!!!
    kramar sverker

    SvaraRadera
  8. Grattis Grattis Grattis! Va härligt att allt gått bra! Passa på att njuta! Kram Majsan

    SvaraRadera
  9. Så gullig........... helt fantastisk, mamma upp i dagen, lycka till
    Bamsekram från Ingvor

    SvaraRadera
  10. Ojojoj vilken liten sötis-Meja! Grattis till underverket, så fantasktiskt!! Hoppas att ni har det bra! Hoppas också att vi ses här i Varberg till sommaren. Nili har lärt sig krypa idag så hon kanske kan lära Meja ett och annat =) Kanske kan vi planera en resa så att vi inte behöver vänta så länge.... Sköt om er så länge!
    Stor kram / Maria

    SvaraRadera